Denna jul stöder vi Hjärnfonden

Tankens kraft är fantastisk.
Och i framtiden behöver vi så mycket fantastiskt som går att uppbringa. Det känns naturligt att stödja hjärnfonden vars syfte är att samla in pengar till förmån för forskning och information om hjärnan och dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar.

Visste ni att var tredje svensk någon gång under livet drabbas av en hjärnsjukdom. Forskningen går framåt och det som verkar omöjligt idag kan redan i morgon vara fullt möjligt. Tack vare forskningen.

Gooder stöder detta för vi behöver all tillgänglig tankekraft för att klara av framtidens utmaningar. Men också för att bidra i nuet i vardagen för familjer som drabbas av att någon närstående får någon form av sjukdom i hjärnan, såsom Alzheimers, stroke, hjärntumör, depressioner eller sjukdomar i barns hjärnor.

Därför blir det ej heller i år några hårda klappar till kunder och samarbetspartners, trots att det är väldigt givande att göra bra saker tillsammans.

Vi satsar på tankens goda kraft. Gör det ni också! Här!

God Jul och Gott Nytt År önskar Gooder!

 

Hjärnfonden har inga statliga bidrag och arbetet är därför helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Behoven är stora och ditt bidrag är ett viktigt stöd för alla som drabbas.

Slutligen bjuder vi på lite skön julmusik från Spotify…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.