Om mig

Hej!

BildRAB

Jag som driver Gooder heter Robert Börjes, och har under 25 år i branschen verkat som grundare, VD, verksamhets- och affärsutvecklare och projektledare på olika företag och byråer. Främst inom områdena kommunikation, verksamhetsutveckling och IT. Jag jobbar med stora som små, globala som lokala kunder, på inhemska såväl som internationella marknader.

Mina erfarenheter från ledarskap i försäljning, strategiarbete, varumärkesprojekt, kommunikationslösningar, projektledning och företagsledning kan vara en del av ingredienserna i nya samarbeten. Erfarenheterna är gjorda tillsammans med företag och organisationer inom vitt skilda branscher såsom t ex automotive, medical, FMCG, licensing, cleantech, kultur, mötesindustrin, resor, destination och kommun. Goda erfarenheter och oavsett bransch eller uppdrag så finns det alltid något som är unikt och inslag som är gemensamma.

Det är min övertygelse att vi mer än någonsin behöver ett ledarskap som bygger på sunda grundvärderingar, mänskligt växande och hållbara relationer. Med det som grund kan man skapa fungerande lösningar, innovation, arbetsglädje och verklig tillväxt. Och det kommer att gå snabbt nu. Man måste kunna planera med minskad kontroll och allt som går att göra digitalt kommer att bli digitalt. Då är det bra med insikten att allt egentligen handlar om förändring. Och förändring handlar om människor. Alltså är det hos oss vi måste börja för att lyckas.
Delar du detta synsätt och ser möjligheter så borde vi se vad vi kan göra tillsammans. Har du frågor, tankar eller idéer så kontakta mig gärna.

Vi hörs hela tiden…eller när det behövs!

Robert Börjes
Gooder AB
Billdals Kyrkväg 4
428 38 Billdal

Mail: robert@gooder.se
Mobil: +46 706 83 44 81

Kommentarer är stängda