Dags för Almedalsveckan!

Almedalsveckan är absolut en av höjdpunkterna för året när det gäller att diskutera framtiden, presentera nya och gamla idéer, samtala, mingla och t o m ta ett bjudglas med rosé för mycket.
Ja, helt galet helt enkelt.

Inte minst är det liksom t ex hos Bokmässan en plats där digitala kanalerna används för att informera, planera, sprida och kommunicera sina budskap.
Inte minst börjar det redan märkas att Twitterflödena liksom står och skakar. Ett ställe där man kan se detta live (fast digitalt förståss) är på det digitala webutvecklingsföretaget Twinglys sidor Twingly Liveboard o Twingly Live.

Det är en fantastiskt spännande läsning som även för de som inte har möjlighet att vara närvarande fysiskt ger en närvarokänsla utöver det vanliga.

Almdedalsveckan har i år slagit rekord med över 1800 programpunkter och 900 deltagande företag. Gooder är självklart närvarande för att inhämta nya kunskaper och skapa och fördjupa relationer. Och självklart för att ha det lite trevligt i samband med detta. Följ gärna twitterflödet till höger eller direkt på twitter. Ingenting utlovas, men det kommer säkert att bubbla lite ibland.

Håll till godo i sommarvärmen…

Kanske uppdateratrjag detta inlägget med lite intressant information, vi får väl se…

Så här ser för övrigt twitterflödet ut live:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.