God Jul & Gott Nytt År till er ALLA!

GJGNY14 copy

Detta är en julhälsning. Men det är också en hälsning till alla som vill fira något enligt sin egen tro och tradition.

2014 är snart till ända och vi går in i en tid av vila, lust och glädje med familj och umgänge i centrum. Det är också en tid att fundera över vilken framtid vi vill ha.

Jag tror kort och gott på att försöka göra bra saker, vara medmänsklig, försöka sätta sig in i andras situationer. Detta gäller oavsett om det handlar om politik, på vår arbetsplats eller bland familj, vänner eller i grannskapet. Allt vi gör påverkar i någon mån någon annan. Och därför kanske vi bör fira jul året om. För visst verkar det dumt att inte försöka vara ”snälla barn” hela tiden? Att göra gott är det nya smarta. Det säger ju sig självt…

Jag ser fram emot nästa år och vill tacka alla för det gångna året. Känslan är hoppfull och trots många mörka moln och krafter som verkar tror jag att det är ännu mer goda krafter som rör om i grytan.

Gooder önskar ALLA en riktigt skön God Jul och ett härligt Gott Nytt År.

PKM_logo_retina1

Även i år ger Gooder en gåva till vännen Peter Klocks minnesfond för ungdomars möjlighet att förverkliga sina drömmar inom idrotten. www.peterklock.se.

Visste ni förresten att Gooder startades med föresatsen att det mesta gick att göra lite bättre… Inget har hittills bevisat motsatsen.
Vi hörs hela tiden…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.